Munden's Bar var åter på SydCon

Då var SydCon slut. Munden's Bar kördes två gånger. Vi hade bara tänkt köra på fredag kväll men då vi fått in över 90 anmälningar lyckades vi klämma in oss mellan rollspelspasset och Emmisgalan på lördag kväll.

Vi hade fantastiskt roligt och det verkade som om de flesta som spelade också hade det roligt.

Det togs en massa foton och film inne på Munden's Bar. Så fort jag fått hit dem i elektronisk form kommer jag att lägga upp dem här.

Sydcon 8


Foldertexten:

Gordon stod lutad över bardisken och studerade sin omgivning. Han var riktigt nöjd över sig själv. Så här fin som baren var nu hade den aldrig varit förut. Den sista återuppbyggnaden hade verkligen gjort susen och det märktes inte minst på det klientel som börjat dyka upp de senaste dagarna. Fler och fler dimensioner hade tydligen hört talas om Cynosures mest berömda vattenhål och fler och fler varelser och organismer hade börjat besöka Munden’s Bar.

Speciellt stolt var han över att, såsom kulturarrangör, numera kunna få bidrag från Cynosures minst sagt hårda stadsråd. Det var nämligen så att man numera kunde boka in Munden’s Bar för att hålla konferens och vad kunde inte bli populärare än att hålla konferens på en Bar. Många hade redan utnyttjat möjligheten och om några dagar var det dags igen då Statliga Ministeriet för Otillbörliga Offentliga Lokaler i Cynosure. S.M.O.O.L.C, skulle dyka upp. Tyvärr hade ett datorstrul gjort att Gordon och hans stab fått använda manuella rutiner över verksamheten men snart skulle det också vara fixat.

Som ett svar på hans tankar plingade konsolen till och Gordon kunde nöjt konstatera att systemet åter var uppe. Efter att ha kontrollerat att alla system var igång flyttade han över den överenskomna summan till Åke Flesking, hackern som fixat hans datorer. Så där i förbifarten kopplade han över sig till konferensbokningssystemet för att se när nästa tillställning var.

Skärmen blinkade illrött mot honom. Ordet överbokad stod med feta bokstäver överst på skärmen, som ett hånleende mot hans manuella rutiner. Gordon började ana oråd. En svettpärla bildades på hans panna och föll med ett distinkt plopp ner på bildskärmen där han med fasa kunde utläsa att förutom kvällens vanliga drop-in skulle Munden’s Bar även ha fyra konferenser. En dubbel dubbelbokning hade inträffat. Nu var goda råd dyra. Han kickade genast igång sin stab och for sedan in till sitt rum för att sätta upp katastrof- och evakueringsplanerna.

Hur kunde han varit så korkad att ha bokat in Stora Multi-Internationella Smugglar Konspirationen (SMISK) samt Tull Arbetarnas Samlade Kompetens (TASK) samtidigt som Fabeldjurens Rätt I Samhället och Helvetes Rymdtruckers skulle komma dit. Som tur var hade han tecknat en ny försäkring igår.

 
 

Ta mig tillbaka till första sidan